Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването Студио Хъ по 7/8 ТВ

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването Студио Хъ по 7/8 ТВ
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Мерките се взимат според слухове и страхове за политическо бъдеще

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Водещият на предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " Тошко Йорданов се изрече остро против въведените ограничения против разпространяването на ковид у нас.

" Като цяло се задава една доста тежка икономическа картина. Моето чувство най-малко е, че се взимат в действителност ограничения съгласно клюки или съгласно страхове за политическо бъдеще, а не по отношение на съответната обстановка. Защото ето в този момент умерено можем да кажем, че откакто близо един месец стоим официално заключени и на част от хората в действителност им стопираха работата, това е реалност, няма някаква особена разлика, да не кажа, че няма никаква разлика с това какво се случваше преди да затворят страната в заболеваемостта. А икономическите последици са факт. Те не са въпрос на чувство. Защото хората си заболяват по същия метод, броя заболели е една и съща. Просто върви някаква зараза, а тези ограничения, които се подхващат, които в действителност са рестрикции към бизнеса, нямат здравен резултат и в действителност се чудя къде е здравият разсъдък в цялата тази работа ", сподели Йорданов в предаването си преди минути.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР